Despre Noi

Intr-un secol marcat de lipsa timpului, momentele pe care ni le acordam pentru a gasi un cadou deosebit prichindelului sunt din ce in ce mai rare.

Ca parinti intelegem ca sunteti in cautarea unor jucarii nu numai interesante si …trendy, dar mai ales care sa imbine urmatoarele caracteristici: siguranta si calitate, valoare educativa, dar sa fie si prietenoase cu mediul inconjurator.

Consideram ca viitorul incepe prin copiii nostri si tot lor le apartine. Produsele noastre inspira si imbie la joaca, la explorarea lumii in care traim si sunt create special pentru prichindeii care au maini mici, dar o imaginatie mare, inepuizabila.

Ii mentin curiosi si mereu cu zambet, ii fac sa viseze cu ochii deschisi.

Credem ca joaca este o sursa de bucurie, creativitate, dezvoltare si interactiune sociala si suntem convinsi ca posibilitatile de joaca sunt infinite.

Ceea ce ne motiveaza in tot ceea ce facem este dorinta de a oferi cele mai bune servicii, de a acorda timpul necesar fiecarui detaliu, de a aduce un plus de valoare relatiei de incredere cu partenerii nostri, punand mult entuziasm, suflet si pasiune, de a lasa o amintire frumoasa tuturor celor care au vizitat si vor reveni la JUMP 4 JOY.

Prin aceasta, activitatea noastra seamana foarte mult cu cea a unui artist, fiindca ne implineste si ne ajuta sa vedem intotdeauna partea …vesela si frumoasa a lucrurilor.

F E E L – o s o f i a  N o a s t r a 

M i S i U N E

Sa fim principala sursa din Romania de jucarii de calitate superioara.

V i Z i U N E

Sa stimulam si dezvoltam imaginatia si creativitatea prichindeilor, incurajandu-i sa exploreze in deplina siguranta lumea jucariilor, oferindu-le produse ingenioase, educationale, pline de culaore, si in acelasi timp prietenoase cu mediul inconjurator.

V A L O R i

o a c a Credem ca joaca este bucuria esentiala a copilariei, dar si o valoare fundamentala in primii ani de viata ai prichindelului.
p t i m i s m Sa facem copiii fericiti, plini de optimism, sa invete prin joaca.
v e n t u r a Stimulam parintii sa participe in lumea plina de aventura a copiilor lor prin jucariile pe care le oferim.
r e a t i v i t a t e Dorim sa oferim jucarii care scot in evidenta latura creativa si natura spontana a copilului.
m u z a m e n t  Vrem sa surprindem, sa distram, sa invioram simturile, sa amuzam, sa cream o experienta senzoriala memorabila.

„Suntem aici sa ne traim viata cu zgomot” – Émile Zola