Politica de Confidentialitate

Protejarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal este deosebit de importantă pentru noi.

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, JUMP4JOY.RO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

JUMP4JOY.RO este administrat de SC WIN GLOBAL TRANS SRL, cu sediul in Str. Fecioarei, nr. 10, Bucuresti.

Necesitatea datelor

Datele Dumneavoastra cu caracter personal ne sunt necesare pentru:

  • Prelucrarea si expedierea 
  • Evaluarea produselor si serviciilor oferite
  • A avea acces la functionalitatile site-ului nostru in calitate de utilizator inregistrat
  • Evaluarea si imbunatatirea site-ului, a politicii comerciale
  • A va oferi posibilitatea sa participati la concursuri, promotii, noutati, in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.
  • A va transmite mesaje de natura administrativa (ex. modificari in site, acces la contul de utilizator, etc).

Informatii Generale despre date

Datele Dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii noastre. Gazduirea si stocarea datelor Dumneavoastra au loc pe teritoriul Romaniei.

Datele Dumneavoastra personale nu se transmit altor persoane, exceptand acei parteneri (ex. firme de curierat - nume/prenume, adresa, numar de telefon) cu care colaboram (dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document), pentrru a pune in practica obligatiile asumate fata de Dumneavoastra si/sau pentru executarea obligatiilor legale.

Durata pastrarii datelor

Datele Dumneavoastra personale furnizate cu ocazia plasarii unei comenzi, online sau telefonic, vor fi pastrate atata timp cat legea impune, iar daca nu exista o cerinta legala, datale se pastreaza pe o perioada de 4 ani.

- Datele Dumneavoastra personale furnizate pentru inscrierea la Newsletter se pastreaza pana la dezabonare.

Datele Dumneavoastra personale furnizate pentru alte scopuri – ex. inscriere la concursuri, evenimente, etc. – se pastreaza pe o perioada de 4 ani.

Datele sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de Dumneavoastra. Daca doriti anularea contului de utilizator si stergerea datelor, ne puteti trimite solictarea la contact@jump4joy.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul Dumneavoastra de utilizator din site.

Drepturile Dumneavoastra

Referitor la datele Dumneavoastra personale aveti urmatoarele drepturi:

 - de informare asupra modului in care se utilizeaza datele Dumneavoastra cu caracter personal, chiar de la momentul colectarii acestora

-        de acces la datele Dumneavoastra cu caracter personal, adica de a solicita comunicarea datelor care sunt prelucrate

-        de a a solicita rectificarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal

-        de a solicita stergerea datelor Dumneavoastra cu caracter personal

-        de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor Dumneavoastra cu caracter personal

-        de a va opune prelucrarii datelor Dumneavoastra cu caracter personal

-        dreptul la portabilitatea datelor referitoare la datelor Dumneavoastra cu caracter personal

-        de a va retrage oricand consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal

dreptul de a depune o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), cu sediul in B-dul Gheorghe Magheru nr. 28-30, numar de telefon 0318059211-2, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

JUMP4JOY.RO este Operator al datelor cu caracter personal, inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal (ANSPDCP) sub Nr. 30774.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele Dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la adresa contact@jump4joy.ro.

Vom analiza reclamatia Dumneavoastra si va asiguram de toata disponibilitatea noastra in vederea solutionarii problemei.

Producatori jucarii